Verhalen

In het nieuws

 

Op 1 maart jl. is de inschrijving geopend voor de eerste editie van de ObstakelSpektakelRun in Berghem. Spannend om mee te maken en aan te helpen bouwen. Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de facebookpagina.

In beeld

 

In de omgeving van Vinschgau vindt je een prachtige omgeving voor tochten die je inspireren en uitdagen.  Kijk voor de echte uitdagende tochten bv. maar eens op de site van onze vaste partner. in de regio Voor mountainbikes, hardlopersmarathonlopers of bergwandeltochten.

Op dit moment zijn wij met de regio in overleg voor de tocht der tochten. Over maar liefst drie beroemde bergtoppen. Werktitel: 'Gemse' - keep your fingers crossed - binnenkort hopelijk meer nieuws.

In terugblik en vooruitblik

 

De laatste editie van de VV Gemert Voetbaldagen zitten erop! Geholpen door het prachtige weer kijken deelnemers en organisatie terug op een geweldige derde editie van het jaarlijkse voetbalfeest. Lees meer op het onderstaande nieuwsartikel.

Inmiddels zijn er al verschillende verenigingen met belangstelling om het concept over te nemen. Ook gaan we starten op het gebied van hockey. Meer weten? Neem contact met ons op.